Beats by dre norge kampanje, Billig Dr Dre Beats øretelefoner gir deg optimale muligheter, Hodetelefoner fra Beats by Dr Dre Gratis frakt ved kortbetaling.
face.jpg
Jimmy Iovine hjalp mastermind Bruce Springsteen, Interscope data
Jimmy Iovine er vanligvis en mogul par excellence, en person som hjalp mastermind den er effektive av Bruce Springsteen og 50 Cent like, co-produsert åtte Mile, og nå sitter fordi leder av Interscope dokumenter. Dr. Dre er Dr. Dre. Når Hawking Beats på push-situasjoner, de to gjøre jobben for å være et par: Iovine, rappkjefta og dolk-skarp, tuter en lignende banal opprinnelse tale hver enkelt gang. Interscope foretrukket Dre å godkjenne joggesko. Dre svarte: "fuck joggesko, la oss lage høyttalere." Den nesten-absolutt-apokryfe instant er effektiv delvis på grunn av at det er virkelig søt, og og typisk for den grunn at det rimer. Derfra vil de ha deg vurdere, ble Beats født.

Selv om Lees si dette er ofte bare 50% legitim. Like etter Kevin søken etter surround partnere, nærmet Iovine og Dre Monster som har en fantastisk gi: La oss etablere elektronikk. "De kom opp og elsket mange av de teknologiske know-how min far gjorde all-around virke," Kevin minnes. Noel hevder han og Jimmy klikket med en gang: ". Du forstår hvordan musikk er ment til lyd, er jeg sikker på hvordan sangene er ment å høres, så vel som resten av miljøet er virkelig skrudd opp" Det hadde vært en "love fest" i å komme i gang, hevder Kevin. Det som fulgte var en "utdanning i lyd", som har en didaktisk Monster demoing firmaets lyd tech å innprente Iovine og Dre, dens evne til å reprodusere skallen-bludgeoning bass, sammen med en in-ear prototype. Samt Interscope paret ønsket opplæring, hevder den eldste Lee:

Dre og Jimmy nødvendig for å forstå hvorfor det ikke var en høyttaler miljøet lenger. De hadde ingen anelse om hvorfor folk i dag ikke ville velge å investere i høyttalere. [De har] fått betydelige høyttalere, og normalt hadde dem i løpet av studio. Hvorfor erstatning hodetelefoner for høyttalere?

Monster tok rap duoens vage lyd ambisjoner og pekte dem i en enkelt ganske verdifullt kurs: high-end hodetelefoner. Bose var litt noe din far kjøpte. Alle ting annet var muligens dritt eller altfor obskure og sofistikert for enkeltpersoner å plukke. "La oss etablere hodetelefonene sammen," Noel forordnet.

Som fest eller ingen, var dette nesten aldri overskriften å generelt være en Steve og Woz øyeblikkelig av geek slektskap. Dette var foretak innenfor komme i gang? Aand om Noel setter pris på det nå (Jimmy trengte å "eie begge disse er ferdig," sier han), gjorde Monster ikke klart viser stor skarpsindighet da det gjaldt. Monster ønsket å jumpstart sin hodetelefon foretak.Beats By Dre Dårlig. Under uroen i mid-00s, Dre og Jimmy nødvendig for å få litt noe bortsett fra informasjon til å tjene penger. Dårlig. Selv om inntektene ordningen ble bestemt til å generelt være dominert av Iovine, en person som ville fraværende ansikt til ansikt med Steve Karriere, og kjørte en sanger imperium? Aikke noen kompakt deluxe kabel-selskapet. Monsters forstått at når de kunne utnytte Dres "underholdning og sport" kontakter de kunne lansere sin virksomhet til mainstream. De endte opp ideal, men de endte opp med også sørgelig underprepared for at banen til prestasjoner, under systemet, blåste de ganske mye hvert enkelt foretak konklusjon sannsynlig.
http://beatsstudionorge.weebly.com/
VIRKSOMHETEN MILLIONAIRE SLÅR DR. DRE
Arkivert i hodetelefoner commentLa noticiaLeave til rapperen Eminem, sangere Justin Bieber og Lady Gaga, fotballspiller Sergio Ramos, skuespilleren Katie Holmes, tennisspiller Rafa Nadal, den spiller på Los Angeles Lakers Kobe Bryant og Bono, U2 vokalist er noen av kjendiser som har design eller har stått ado gjøre med hodetelefoner Beats by Dr. Dre. Kampanjen? For markedsføring har fungert. I fjor Beats Electronics punkt toppet 52% av sektorens omsetning hodetelefoner. De er mote hodetelefoner. Nå søker selskapet å vokse gjennom partnerskap som Chrysler.

Selskapet ble stiftet i 2006 av rapperen Dr. Dre og styreleder i Interscope Records, Jimmy Iovine, er 50.14% eid av HTC siden august i fjor. Beats Electronics er anslått omsetning på rundt 500 millioner dollar i året, og bedriften vokser raskt. Den amerikanske datterselskap av den taiwanske betalte ca $ 300 millioner for at deltakelse og forbeholder seg retten til å kjøpe hele gruppen under, som beskrevet i kvartalsregnskapet av HTC.

Foreløpig er Beats by Dr. Dre utvides gjennom allianser med tredjeparter, for eksempel HP og Chrysler. Siste mars Beats Electronics forhandle kjøp av MOG online musikk-tjeneste. Selvfølgelig kan lyden Beats også bli funnet i noen HTC smarttelefoner, som One X og One S.

Etter operasjonen med HTC, var ifølge den amerikanske gruppen ikke fornyet. Selskapet opererer uavhengig til HTC. Opprettholder sitt hovedkvarter i Santa Monica, California, og har en butikk i New Yorks SoHo nabolaget der gestate mange trender innen mote og design. Faktisk Beats Electronics produserer ikke sine hodetelefoner, men at ansvaret produsere en tredje, som inntil i år var Monster.

http://www.beatshodetelefoner.webstarts.com/
clock.jpg
Nam libero tempore, soluta nobis est eligendi optio nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Phasellus et lorem id felis
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one